Alıntı:
nick1 Nickli Üyeden Alıntı
uygulamalar nasıl gidiyor?sonuç alanlar var mı? |
arkadaşlar dün ben eft seansına gittim ve merak ettiklerinizi sordum, kısa tur uyguluyormuşuz biz. ama kısa turun uygulanmasının daha zor olduğunu söylüyor.. gamut prosedürünü falan da uyguluyoruz ama her turda değil. sonra şey dedi. derecesi 10 olan bir soruna odaklanmışken en az 3 tur yapıyoruz, bu daha da fazla olabilir dedi. bir de kendi kendine uygulayanlar için şunu söyledi. mesela bir sorunun derecesini sıfıra indirdiniz, o orda bitmez dedi, başka sorular da var sorulması gereken dedi. mesela bu olayın gelecekte tekrar oluşmasından korkuyor musun gibi.. eğer gelecekte yaşanmasına dair bir korku varsa, bu sefer de o korkuyu sıfırlamaya çalışıyoruz.. yani baya kapsamlı bişey.. ve en önemlisi de şunu söyledi. bazen dedi bir sorunu kendimizde görürz, sorunun o olduğunu sanarız ama aslında sorun başka bişeydir dedi, ve sen o sorunu analiz edip ona uygulamazsan eft yi, diğer soruna uygulamanın hiçbir önemi kalmaz dedi.. yani burda aslında uygulayan kişinin iyi bir analizci olması gerektiğini söyledi..
ben de böyle düşünüyorum, yani benim hiç beklemdiğim yerden yani benim unuttum affettim dediğim bi sorun mesela beni bir saat ağlatabiliyor..cidden doktor yardımı almak önemli bence..
burdan şu anlaşılmasın lütfen hadi herkes doktora gitsin, kimse kendi uygulayamaz diye bişey yok.. ama % 100 sonuç almak açısından ve şüpheye düşmemek açısında yani acaba doğru noktaya mı vuruyorum yok işte sorunumu doğru mu tanımladım falan demek yerine güven duymak.. dün bunları sordum ve cevaplarını da size iletmek istedim.. başka sorularınız olursa yine soraım haftaya..bir de doktorum perşembe günleri radyo özgür de saat 15:30 da program yapıyo..isterseniz yayındayken sorularınızı da sorabilirsiniz.. sevgilerle..