Alıntı:
yasal06 Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar ahmelege.. rica ederim tabiki sizinle paylaşacağım, sadece iyileşmek değil benim niyetim, hep paylaşmak bildiklerimi ve birlikte büyümek.. bunun için bu sorulara cevap vermek benim için bir zevk.. keşke daha iyi bilseydim de daha iyi aydnlatabilseydim..ama 1 mart ankara seminerinde abdullah beyden daha ayrıntılı bir şekilde öğreniriz diye düşünüyorum.. ayrıca doktorun adını yazarım sorun değil de ne bilim reklam gibi olur mu diye yazmadım..rtük falan görür sonra:D istersen özelden mesaj atıp yazayım adını, adresini.. ama senin dediğin doktor değil.. ben senin dediğini de tanıyorum.. onunla da görüştüm zaten ankarada görüşmediğim psikolog kalmadı:) ama o değil, o dediğin doktorun seans ücreti bana çok ağır gelmişti ve oraya gitmedim..bu cuma günü yine seansım var, o gün olanları paylaşırım sizinle... sevgiler.. |
canım ben ankaralıyım ama sakarya da çalışıyorum. ankaraya tatillerde geliyorum.seninlede tanışırız inşallah. çok isterim. dediğin gibi özelden mesaj atıp,ad-adres-fiyat verirsen sevinirim canım.... bekliyorum..