Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-02-2009, 02:23 PM   #1010 (permalink)
SinanATASOY
Teğmen

SinanATASOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 193
137 Mesajinıza toplam 995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud of

Akın, demişsin ya burası tartışma forumu değil paylaşma yardımlaşma forumu diye.. Zaten eklenecek birşey kalmamış.. Ama şunu eklemek istiyorum.. Geçmiş zamanlarda mucizeler olmuşsa şimdi de olabilir.. Peygamberler ay'ı bölmüş denizi yarmışsa, bu olmasa bile benzer şeyler olabilir..Kendi doğrularımızı ölümüne sahiplenip olabilecek mucizelere gözlerimizi kapatmayalım ki mucize bir gün karşımızda dikildiğinde görme şansımız olsun.. Herşey olabilir herşey mümkün diyelim.. Olmazsa zaten olmaz ama olacağı varsa deneyimleme şansımız olur.. Kahraman77 sağ duyulu davranışın için teşekkür ederim..

Ayrıca diyelim ki bu Matrix enerjisi ağır geldi bir kerede sindiremedin ama ilgini çekti konu (ilgini çekmiş olcak ki okumuşsun) o zaman bu mucizelere bir giriş yapabilmen için kuantum dokunuş'u okumanı öneririm.. O çok daha kısa sürede deneyimleyebileceğin çok daha elle tutulur bir mucizedir yaradanın insanlığa hediye etmiş olduğu.. Ordan başlayıp adım adım gidersen bir gün iki nokta deneyimlerini de paylaşacağına eminim..