link hata veriyor.Subliminal Messages Software 1.0 türkçe desteği olan güzel bir program ama internette bütün gün aramama rağmen bulamadım.ingilizce anlamadığım için türkçe olan bu versiyonu çok hoşuma gitti. ama yok işte piyasada.45 imden sonra ne kadar öğrene bilirim ingilizce bilmiyorum.bilen arkadaşlar varsa bilmeyen lerin elinde tutsalar hayır işlemiş olurlar sanırım.gelişmiş ülkelerde sıradanlaşan bu tür programlar neden bizde karmaşık yabancı dillerle dolaşıyo piyasada sanki.güzel ülkemiz bu nimetlerden faydalana bilmeli bence arkadaşlar,öyle değilmi.ingilizce bilen bu işlerden anlayan kardeşler buişlere bi omuz atı verseler,tr yamalar yapsalar insanlığa hizmet etmiş olurlar.insanlarımız bu güzel nimetlerden faydalansınlar.
sevgi ve bilgi paylaşılsınki çoğalsın.hemen hemen psikolojisi bozulmamış insanın kalmadığı günümüzde bu tür programların gerekli olduğunu düşünüyorum ,arkadaşlar kardeşler birinin başardığını diğerleride başarabi lir.herkes başarırsa kalkınmış ve gelişmiş bir ülke oluruz.
ilim ilim bimektir :İLİM ÖĞRENİRSEN İLİM ÖĞRENMİŞ OLURSUN
ilim kendin bilmektir :İLİM ÖĞRENİRSEN KENDİNİ ÖĞRENİRSİN
sen kendin bilmezsen:OKUDUKLARIN SANA KENDİNİ ÖĞRETMEDİYSE
bu nice okumaktır :NEDEN OKUYORSUNKİ BOŞUNA
BÜYÜK İNSAN YUNUS EMRE böyle diyor kardeşler,abiler. |