16-02-2009, 12:25 PM
|
#12 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Alıntı: melinaa Nickli Üyeden Alıntı
Benim için Redflowers ..Çünküü anlatamayacagım kadar mukemmell harika bir dost süper ötesiiiiiii .Herseyıyle dört dörtlükk sıcak yardımcı hep yanınında hıssettıgın olmak ıstedıgın gıbı biri ... | Canım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için, yardımım dokunabiliyorsa ne mutlu bana. Şiirinden sonra bu yazını gördüm ama sen beni şu an görme istersen Alıntı: belginbesir Nickli Üyeden Alıntı
redflowers!
Çünkü o özel biri | Güllük sende mi? Ne yaptınız anacım beni bugun böyle siz, hüngür faşırt. Hepimiz özeliz canım, yeter ki aynaya baktığımızda gözlerimizdeki perdeyi bir kenara çekip, gerçeklere bakıp, onları görebilelim. Çok öpüyorum canım.
--------------------------------------------------- Gelelim asıl konuya. Benim oyum hayatımda tanıdığım en mükemmel insana, her gün iyi ki tanımışım dediğim yegane kişiye; Atakan Bey' e.
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |