Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2009, 04:49 PM   #18 (permalink)
guleysa22

guleysa22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4
19 Mesajinıza toplam 83 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
guleysa22 is an unknown quantity at this point

Alıntı:
the desert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bugun istediğim alışverişi yapmaya vaktım olmadı...buun cok üşüdüm nedense ankara bır başka soğuktu sanki...yada benım soğukluğum mu vuruodu bılemıorum..kendımı sanırım bıraz yanlız hıssettım.içimde de nedenını bılmediğim bır sıkıntı var....
özellikle 'yada benım soğukluğum mu vuruodu bılemıorum' işte bak senin asıl aşman gereken sorunun bu sanırım.. :) tabikide senin soğuğun değildi.. tabikide hava soğuktu.. eğerki sen üşüyorsan ya hava soğuktur ya da dış etken olarak mutlaka bir şey vardır.. senden kaynaklanmıyor.. kendine haksızlık etme. sen gayet iyisin. başkalarının sana ne hissettirdiği önemli değil, senin nasıl baktığın önemli sanırım dimi. hava soğuk.. evet soğuk... sen öyle hissediyosun pinti :D der içinden biri.. bu seferde ne kadar hareketsiz kendinden geçmiş olduğunu başına kakar beynindeki.. bence geç.. hava soğukmu evet soğuk.. planım vardı.. olsun hava soğuk olsun çık.. yada hayır çıkma yatcam ben de!! ama kendini suçlama derim
guleysa22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla