hort2 :P loll Alıntı: the desert Nickli Üyeden Alıntı
bide trt1 de uzaylı zekiye vardı..sacları orgulu ıkı yanlardan havaya kalkmış..bıde trt2de perihan abla vardı....aşkı vardı şakir...:D |
:)) susam sokağı çizgi filmimiz uzaylı zekiye bilim kurgumuz kara şimşek aksiyon dizimizdi.:) biz zevkle izlerdik ama şimdiki nesil saçma olduğunu sölüyor keşke onlarda cep telefonlarının ve internetin olmadığı tek kanallı tv dönemini yaşasalardı. valla şu anki halimden de gayet mutluyum ama o eskileri çok özledim yaa bilmeyenler için söyleyim the desert ın söyledigi uzaylı zekiye şimdiki genclik sihirli annem diye bi dizi vardı ona benziyodu onun gibi bi şeydi işte :D
resmini bulamadım ama bu kadınını disiyidi o yanlısım yoksa bu kadın 7 kere evlendi bosandı :D asıl adıda Seden Kızıltunç dur . perihan ablada bi baş yapıttı aslında hayatımızda perihan ablalar eksik dgil :P guzin abla hayal ayaz abla boyle gidiyo bunlar yer yüzüne melek olarak inen varlıklar ama perran kutmanda gerçekden iyi kalplı birisi reel hayatındada perihan abla gibi bi kadın
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! |