:P:P:P:P bu telkin denen zımbırtılar beni etkilediyse sizi haydi haydi etkiler eger atakan abi ve bu hayatım degişdi ailesinden etkilenmediyseniz gerçekden profosyonel bi tedaviye ihtiyacınız var bi an evel hastaneye gidin ...
bana olan yararları
* Hayatın dünyanın fani yaşamın sadece tek bir kızdan ibaret oldugunu sanıyodum sonsuza kadar onu bekleyecegimi söylüyordum gözüüm kapatıyodum artık gözümü açdım öyle bi açdımki aslında bağğyanların beni potansiyel damat listesine ekledigini gördüm şimdi nişanlıyım hazirandada dügünüm var
* geçmişimde yaptıgım hatalarım hayatımın sonna kadar yakamı bırakmayacagımı bi zavvallı oldugumu dusunuyordum artık söyle dusunuyorum geçmişine bakmayan gelecek hakkında planlar kuramaz geçmişde böyle bi insandım ilerde daha duzgun bi insan olacagım diyorum hayata mutlu bakıyorum mutlu yarınlar kuruyorum kafamda iyi bi iş iyi bi aile vs vs vs vs
*nasılsa ben öldüm diyerek madde bagımlısı oldum sonra yakalandım ametemde tedavi gorup bırakdım fakat her zaman her an tekrar baslayacam korkusu sardı daha sonra tedavilerimi aksatmaya baslamısdım telkin sayesinde onlardanda kurtuldum :P
* gününün 4/2 ni aglayarak yada içine kapanarak geçiren bi insanıydım şimdi yerinde duramayan bi zıpırım :P
böyle böyle binlerce sey yazarım ama aklıma gelen seyler bunlar sadece haaa her seyin aşırısı oldugu kadar bu pozitif zımbırtıların aşırısıda zarar :P gözünüzün önüne bakın hayat dunya yaşayın işte canan teyzemin dedigi gibi şu foton yılı yaklasıyo :D hepimiz toz olacaz az kaldı ,
inanın bakın inanın :P benim gibi umutsuz vakaları bu hale sokduysa size kim bilir neler yapar telkinler :P
bu benmiyim ya :) allahh allahh ksin içine cin girdi
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! |