güzel alışkanlıklar kazandığımız gibi bu telkinleri dinlerken yanında hala bırakamadığımız en çok korktuğumuz alışkanlıkları bilinçli olarak bırakmıyoruz bırakamıyoruz çünkü sen toplum önünde konuşma telkinini dinlesen bile düşüncelerin olumlu olmadığı sürece korkuları zihininde canlandırdıkça telkinler etkisiz hale gelir şöyle açıklıyım sen hep aynı filme odaklanır durursan kafamda o an geldiğinde odaklandığın filmi aynen yaşarsın şimdi sen diyorsun film ne neden bahsedıyor
sabah kalkıyorsun zihninden bir sürü düşünce geçmeye başlıyor içlerinden biri olan düşünce şu allah kahretsin bugun ...... ders var ve bana soru sorarsa gibi düşünce geçtiği an sen o anda olacakları düşünmeye başlamış oluyorsun ve hemen müdehale edip bu düşünceye dur demelisin ve filmini o soru sorulduğunda nasıl olmak istiyor nasıl davranmak istiyorsan öyle düşünmeye başla kendi kendine ha konuşmuşun yada düşünmüşsün aynı şeyler bunu akşam yatmadan önce sabah kalktığında yap bakalım neler değişicek ve diğer önerilerim adil mavişin ses kaydı var dinle yanında ego kendine güven sosyallık artırıcı bakalım neler değişecek yada hiç uğraşma ben sıkıldım diyorsan artık hipnoterapiye git psikolog 'a git kökünden hallet sağlıcakla kal .
__________________ zaman herşeyi çözer şu beklemek olamasa |