Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2009, 03:04 PM   #148 (permalink)
shamanic
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile ben geldim..

<o:p>merhabalar .. </o:p>
<o:p>uzun bir aradan sonra ilk mesajımı bu başlığa yazmak istedim.. </o:p>

katılımda bulunan tüm dostalarım harikuladeydiniz..

<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5COwner%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoh tml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Monotype Corsiva"; panose-1:3 1 1 1 1 2 1 1 1 1; mso-font-charset:162; mso-generic-font-family:script; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:647 0 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normal Tablo"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Sizlerle yan yana olmak aynı enerjiyi paylaşmak benim için mutluluk verici bir deneyimdi.. yanımızda olduğunuz için her birinize tekrar teşekkür ediyorum.. <o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Yaşam yolunuzun daima koşulsuz sevginin ışığı ile aydınlanmasını.. hedeflerinizin kolaylıkla doğallıkla gerçekleşmesini dilerim.. çalışmalarınızı düzenli yaptığınızda duygularınızı bastırmak yerine dönştürdüğünüzde bu çok kolay ve kendiliğinden olacak..

muğlalı olduğum ve ailem izmir de oturduğu için ege nin gönlümde ki yeri farklıydı ama sizlerle olan paylaşımlarla bu fark iyice perçinlendi..

bu buluşmayı benin için anlamlı kılan diğer bir adım ise ilk reiki master ımı insiye etmiş olmam.. sevgili dostum arkadaşım suzzy e bu yep yeni başlangıcında huzurun mutluluğun kolaylıkların eşlik etmesini dilerim...

izmir de güzel ve huzurlu evini bana açmış olduğun için kendin kadar değerli yeryüzü meleği kızınla vakit geçirebildiğim için, birbirinize sahip olduğunuz için çok şanslı olduğunuz eşin ile tanışma fırsatım olduğu için tekrar teşekkür ederim tatlım.. ailecek harikasınız.. mutluluğunuz huzurunuz daim olsun kuzum..

sevgili atakan bey cim iyiki varsınız.. sizin sayenizde bu güzel birlikteliğimiz oluştu.. yolumuzu aydınlatan ışığımız olduğunuz için teşekkür ederim..

canım redflowers cım.. sen olmasaydın hepimiz bir araya bu şekilde gelemeyebilirdik.. varlığınla emeklerinle bu seminerin fikir anası olduğun için ve oluşumunu böylesine sevgiyle desteklediğin için teşekkür ederim tatlım..

keops cum her zamanki gibi harikasın canım.. seni her dinlediğimde bildiklerimi yeniden ve yeniden içselleştiriyorum.. hayat yolunun daima başarılarla dolmasını dilerim..

sevgili mümincim sunum konusunda çok yeni olmana rağmen her seferinde bir öncekinden çok daha iyiye mükemmele doğru ilerliyorsun canım.. içinde dolu dolu bilgilerin olduğunu yakından biliyorum.. yaşamında ki deneyimlerin ise harika.. bunları bize yansıttığın için çok teşekkür ederim.. kısa sürede hepimizden çok daha iyi çok daha başarılı olacağına inanıyorum tatlım..

sevgili tiriniticim nihayet yüz yüze de tanıştık tatlım.. güzel kızını görememenin ve kardeşinin doğal taşlarla dolu dükkanına gidememenin üzüntüsünü yaşıyorum hala.. bir daha ki sefere mutlaka telafi edelim..

sevgili şeva cım kısacık molamızda ısmarladığın güzel yemek için tekrar teşekkür ederim kuzum.. sizinle yediğimden olsa gerek hala tadı damağımda..

sevgili avatar cım içinde biriktirdiğin değerli bilgi hazinenin ışığını bizlere de yansıtmatmaya başladığın için sağol tatlım..

banuh cum seninle daha uzun uzun vakit geçirmek isterdim.. doyamadım haberin olsun..

sedeflicim inşallah istanbul da daha sık görüşürüz tatlım.. güzel yüzlüm benim..

akın cım zamanımız yetseydi keşke de seni de hazır bulmuşken konuşturabilseydik.. kitap olarak derlediğin bilgilerini dinlemekde keyifli olacaktı.. hedeflerin doğrultusunda yolunun kolaylıklarla dolmasını dilerim.. ışığın daima parlasın..

başta da söylediğim gibi her biriniz çok değerli çok özeldiniz.. her biriniz birer bilgi yuvasıydınız.. kalabalık olduğumuz için isimlerini tek tek zikredemediğim tüm arkadaşlarımın sevgisine sığınarak değerli ışıklarınızı forum sayfalarımızda daha çok görmeyi temenni ediyorum...

sevgiler..

<o:p> </o:p>
<o:p></o:p>