Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-02-2009, 07:51 PM   #32 (permalink)
the desert
Binbaşı

the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light
Unhappy

send eşu an benı çok mutlu ettın aysun abla..evet bılıyorum herşey geçio..ama geçene kadar da ben neler yaşıyorum bılmessın.sankı şu an ınsanlara dışardan seyreden bı duvar cnsız bır varlık gıbıyım..bazen uç derecede keyıflı amnnn dıorum taktığım şeye bak...bazen lanet olsun dıyıp hayata kustugum gunler.sankı boşa kurek cekıyormuşum gıbı hıs var içimde...hıcbışey yerlı yerınde değil yaşantımın eskıden planladıgım şeyler duşledığım..hıc bı şey yok...kendıme kızıorum işte neden gercekleştıremedın hayallerını die...ama olmuo...sankı hanı bı soz vardır ya bı cuval ıncırı berbat ettın die...aha işte o berbat kısmını gercekleştıren benım...yaa ot gıbıyım..hayatımda zevk yok..sevdıgım ınsan yok..hayallerım yok..herkes kurmuş yuvasını işini gucunu..mılletın cocugu oluo.bense....ilişkimi bıtırıp cekıldım hayatımın en ucra koşesıne...beklıorum...beklıorum..neyı dıe sormayın bılmıorum...evet azaldımı bazı şeyelr azaldı..ama bı sene sonund a azaldı gece aglamalarım azaldı.hatta aglamalarım hıc kalmadı...sadece kalbım sıkışıo aklıma gelınce.ama aglama yok belkıde ınsanlara karşı acıma duygumu ve guven duygumu yıtırdıgımden....herkes ve herşey kırlı bana gore...yaa gececek mi?evet sanırım gececek..ama ne zaman?ben ısteyınce dedıgınızı duyar gıbı oluorum ama ben ıstıorum gecmıo...demekkı cekılecek daha cok gunlerım var...allah daha kotu etmesın.ama mutluluk herşeymış...herşey..ALLAHIM BANA VE BURDA BENIMLE AYNI ŞEKILDE OLAN DAHA KOTU OLAN HERKESE YARDIM ET!
the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla