Şükürler olsun, bu satırları yazarken sevdiklerimle yaşamı paylaşıyorum. Çevremdeki insanların sağlık içinde olduklarını bilmek çok güzel bir duygu. Bunun farkında olarak bana
sunulan değerlere sarılıyorum. Zaman zaman bu durum değişse bile yüreğimdeki umut hep iyilikleri çağırıyor.
Şu anda var olana teşekkür ediyorum. Çünkü yaşam hep böyle gitmiyor. Yarın ne ile karşılaşacağımızı bilemiyoruz.
Gazetelerde gördüğümüz acıklı olayların bizm başımıza hiç gelmeyeceğini sanıyoruz. Ya da hastanelerin istatistiksel
verilerinde açıklanan yıllık yüzdeler içinde asla olmayacağımızı... Sanki bizim yaşamımız hep sağlık, iyilik ve mutluluk
içinde sürecek gibi düşünüyoruz.
Oysa her şey bir saniyede değişebiliyor!
Bir telefon çalışında...
Bir tahlil sonucunda...
Televizyonda haberleri izlerken...
Kısacık bir zaman diliminde, beklenmedik bir haberle içimiz acıyor, gözlerimizden yaşlar boşalıyor, yüreğimiz daralıyor...
Umarım hiç birimiz böyle kayıplar yaşamayız... Daima sağlıklı, huzur ve barış dolu bir dünyayı yanımızdakilerle paylaşırız.
Umarım sabah uyandığımızda her birimiz yeryüzüne gülümseyerek bakmaya devam ederiz. Sahip olduğumuz tek zamanda
bunun için minnet duyarız.
Bu sabah,sadece kendim için değil, sevdiğim tüm insanlar ve yeryüzünde bu günü yaşama şansı verilen tanıdığım veya
tanımadığım herkes için şükrediyorum. |