şükürler olsun ki sevgim sonsuz ve herkese yeter. Evrende yaratılmış her şeyi sevgiyle kucaklıyorum...İnsanlık için sevginin gücünden daha birleştirici bir şey olamaz!
Ağaçları, sokskları, çocukları, yıldızları, kendimi, çiçekleri, Atatürk'ü, kar tanelerini, balıkları, kestane şekerini, ailemi,
ney sesini, sevgilimi, Norah Jones'u, sokak kedisini, denizi doğayı, yakamozları, kahve kokusunu, yüzmeyi, Mevlana'yı...
Nedenler bulmam gerekmiyor. Her şeyi seviyorum!
Adanarak... İnanarak... Güvenle...
Ve yaradan sevgisinde olduğu gibi... Karşılıksız.
Yüreğimin gözüyle bakmatı öğrendiğimden bu yana, Yaratılan her şeyde sevgiyi görebiliyorum artık. Var oldukları gibi
kabul ediyor ve yüreğimi açıyorum insanlara. Hayatta en kolay yapacak şeydir çünkü sevmek.
Koşullar koymuyorum, sınırlamıyorum, engellemiyorum. Kendimi sever gibi seviyorum. O kadar büyüyor ki yüreğim,
içimden taşan bu sevgi ile dokunuyorum evrene.
Sevdiklerimi önemsiyorum. Özen gösteriyor, emek veriyor, onlar için zaman ayırıyorum. Biliyorum ki sevgi özgürlük içinde yaşandığında daha besleyici oluyor. Paylaştıkca eksilmediğini tam tersine çoğaldığını biliyorum. Sevginin önce vermek
olduğunu, almaya odaklanmadığınıda biliyorum.
Yaşamda her şey geliyor, geçiyor, bitiyor. Güzel anılarımızda ise sadece sevgiyle yapılanlar yer alıyor.
İnanıyorum, "sevgi" kelimesini anlamını aşan yüklemeler yapmadan kullanmayı öğreneceğiz bir gün. İşte o gün tüm insanlığın
kutuluşu koşulsuz sevgi ile gerçekleşecek.
Şükürler olsun ki yüreğimdeki sevgi paylaşarak tükenmeyecek kadar fazla. |