Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2009, 01:08 PM   #7 (permalink)
aysegul_tirtil
Yüzbaşı

aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future

bu kadar takılmayalım arkadaşlar normalde de çevremizde böyle insanlar yok mu,hatta geçenlerde siteden bir arkadaşımla konustuk bunu bizler yeni ögrendigimiz bu güzellikleri art niyetsiz sevgiyle paylaşmaya çalısıyoruz,istiyoruz ki onlarda faydalansın onlar da mutlu olsun,sonra ne oluyor (tabi belli bir kesim için)size yukardan bakmalar,için için dalga geçmeler başlıyor yahu bırak bu saçmalıkları somut seylerle ilgilen diyen insanlarla yüzyüze geliyorsunuz ve kolunuz kanadınız kırılıyor.nerden mi biliyorum çünkü zamanında deli gibi bende anlatıyodum sonra bir sey farkettim hiç kimseye yardım edemıyorum ve üstelik kırılıyorum.bütün bu acı tecrübelerden sonra 3 maddeyi kendime düstur edindim.
1.herkes tekamül yolunda kendi yürüyecektir.
2.yardım istenmeden ortaya atılmanın bir alemı yok.
3.ben pozitif varlıgımla onlara örnek olabılırım ve işte o zaman insanlar gelip ya nasıl böyle pozitif ve güleryüzlüsün dediklerinde onlara anlatabilirim.

işte bu yüzden böyle insanlara takılmayın,herkes eninde sonunda dogruyu bulacak ve varlık amacını gerçekleştirecektir.

hepinizi öpüyorum,sitemin güzel insanları
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline