Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2009, 05:06 PM   #4 (permalink)
metruksahil
Teğmen

Tesekkür: 3
6 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
metruksahil is an unknown quantity at this point
Thumbs up

Tekrar merhaba,

Hatta bana göre günaydın :) çünkü yeni uyandım.. :(

Yorum ve destekleriniz için teşekkürler. Evet günlüğümüze devam edelim..

3. Gün de zinde uyanma terapisinin faydasını görmediğim için bir şeyleri yanlış yaptığımı farkettim ve ego güçlendirici + suçluluk terapilerini de listeme ekledim. Fakat dün hiç dinleme fırsatım olmadı. yine de uyku saatim 10 saatten 9 - 9buçuk saate indirdim. Yine akşama kadar uyuyorum ama.. :(

Ertelememe terapisini de eklesem iyi olucak, hala ders çalışamıyorum.

Terapilerin hiç bir yan etkisini görmedim bu arada. Bazı başlıklarda mide bulantısı, baş dönmesi olabileceği yazıyor. Benim bu tür problemlerim olmadı.

Ayrıca diğer başlıklarda telepati ile ilgili bi yazı okudum ve bu konuyu araştırdım. Dün ilginç bir şey oldu. Kendisine telefonla ya da diğer yollardan ulaşmak istemediğim (biraz karmaşık bi durum :)) birine telepatik olarak bana bir şekilde ulaşmasını, ondan haber almak istediğimi belirten sinyaller yollamaya çalştım. Kendimce başarısız bir denemeydi ama çok içten istiyordum bunu. Ve 1 aydır hiç görüşmediğim bu kişi bana hala benimle ilgilendiğini belirten bi sinyal vererek tepki gösterdi. :) Bakalım ilerleyen günlerde neler olucak?
metruksahil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla