Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2009, 08:01 PM   #18 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers
 
Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 3,010
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart

MEKANLAR

Rüyalarınızda kendinizi hapishanede görüyorsanız, bu kendinizle ilgili pek çok şeyi göz ardı ettiğinizi, kendi yaşamınızda tutsak olduğunuzu gösterir.

Eğer kendinizi hastanede görüyorsanız, iyileşme sürecinde olduğunuzu ve her türlü yardıma ve desteğe ihtiyaç duyduğunuzu gösterir.

Eğer kendinizi okul, üniversite gibi mekanlarda görüyorsanız, eskiye dair özlemleriniz, istekleriniz olduğunu ya da yeni açılımlara hazır olduğunuzu ifade eder.

Eğer kendinizi ibadet yerlerinde görüyorsanız, çok fazla bu konulara yönelmiş ve dünyasal hayattan uzaklaşıyorsunuzdur. Kendi içinizde bu konuda ikilemler yaşıyor olabilirsiniz. Ruhsal arınma, değişim sürecine girdiğinizi de işaret edebilir.



TAŞITLAR

Kendinizi bir arabanın sürücüsü olarak ve dikkatlice yola bakarken görüyorsanız, bu sizin hayatınızda her şeyi ve herkesi, kendi sevinçleriniz ve düşleriniz dahil kontrol altında tutmak istemenizden kaynaklanır.

Eğer sürücü başkası, siz yolcuysanız çok rahat olduğunuzu, hayata güvendiğinizi işaret eder. Sürücü tanıdık biri ise (eş, anne, baba, çocuklar, sevgili) hayatınızı başkalarına göre yaşadığınıza işarettir.

Gemi görüyorsanız bu, manevi yolculuk anlamındadır. Önemli bir değişikliğe işaret edebilir.

Otomobiller en çok görülen taşıtlardır. Arabanın modeli, tarihi sizin yorumunuza katkı sağlayacaktır. 1980 model bir araba gördüğünüzde o yıllardaki deneyim ve duygulara bakmak gerekir. Arabanın rengi ve rüyadaki yönü kadar içindeki insanlar, sizin hissettiğiniz duygu ve düşünceler de önemlidir.

Otobüs gördüğünüzde bu, yaşadığınız sosyal ilişkileri, bulunduğunuz topluma bakış açınızı ya da kendi bulunduğunuz yeri görmek açısından önemlidir.

Tabii tüm bunlar sizin rüyalarınıza yardımcı olacak, ancak birebir rüyadaki sembollerin karşılığı ya da rüyanın mesajı değildirler.

Diyelim ki, iki kişi kırmızı bir araba görüyor. Ortak bir sembol. Yorumu aynı!

Eğer bu doğru olsaydı dünyada sadece bir ya da birkaç kişinin rüya görmesi yeterli olurdu. Oldukça tasarruflu J rüyadaki küçük bir ayrıntı yorumu değiştirebilir. Benim rüyamdaki kırmızı araba yolun sağında, diğer rüyadaki solunda duruyor olabilir. Benim arabamın tekerleği çıkmış, diğerininki sağlam olabilir. Ben yalnız yolculuk yaparken, onun arabasında insanlar bulunabilir. Dolayısıyla birbirlerinden farklı kişiye özel yorum ve çözümler ortaya çıkacaktır.

Gördüğümüz araçlarla ilgili yine kendimize sorular sorarak resmin parçalarını birleştirebiliriz. Rüyanızda gördüğünüz bir arabanın sizin için anlamını sormanız önemlidir. Ama sadece bu anlama bağlı kalmak bizi sınırlar. Rüya içindeki duygu, düşünceler, rüya sonrası hislerin önemi unutulmamalı. Her şey uyanık yaşamda bize kendini ifade ettiği manasıyla rüyalarımızda görünüyor olsaydı, o zaman rüyaların bir anlamı olmazdı. Araba benim için özgürlük demekse ve sadece bu anlamda rüyamdaki sembole bakarsam sonuç beni yanıltır. Bu sorular sizin kendinizi tanımanızı ve rüyaya geniş bir perspektiften bakmanızı sağlamak amacıyla önerilmektedir.

Gördüğünüz araçlarla ilgili sorular:

  • Taşıtın hangi özellikleri size yakın?
  • Bu taşıt sizin için uyanık yaşamda ne ifade ediyor?
  • Rengi, yönü nasıl?
  • Eski mi, yeni mi?
  • Geçmişte ya da şimdide size herhangi bir şey hatırlatıyor mu?
  • Yalnız mısınız?
  • Rüyada neler hissettiniz? Düşünceleriniz nelerdir?
  • Bu taşıtta en belirgin olan, dikkatinizi çeken ayrıntı ne?
  • Taşıtın hangi tarafında bulunuyordunuz?
__________________
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla