Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2009, 08:57 PM   #59 (permalink)
kumsal1980
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant future

bende de sorgulamaalr aşırı çoğaldı.daha bir hafta bile olmadı.üye olalı.ve aslında yaşamadığımı gördüm.hedefsiz,amaçsız,istediklerini elde edemeyen o gücü kendinde bulamayan bir insanı gördüm.ve bu insan hep olumsuz şeylerle kendini yüklüyordu.kendini baist görüyor,değersiz hissediyordu.haliyle topluma fazla girmiyor ve mutsuzluk kaçınılmaz oluyordu.artık bundan kurtulmak için elimden geleni yapacam.çünkü hayat kısa.ve ben bu güçsüz insan değilim.kişiliğim oturmalı,nr istediğimi bilmeli,amaçlarına tek tek ulaşan,engelleri tecrübe olarak gören ve işinde ilerleyen,çabuk dağılmayan ve kendine oldukça güvenen bir insan olmak istiyorum.ben öncedende kişisel gelişim kitapları okudum.ama bi-kaç gün içind eyine aynı kişiydim.eskiye dönmek kolaydı.beyinde yabani otlar çoğaldıkça gerçek otlar nefes alamaz hale geldi.ve benliğim beni hep olumsuzluklarla yükledi.en basit şeyde bile kendimi mutsuz edebiliyordum.yeter diyorum artık...
kumsal1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla