Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2009, 10:58 PM   #145 (permalink)
dreamland
Teğmen

Tesekkür: 0
17 Mesajinıza toplam 158 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dreamland will become famous soon enoughdreamland will become famous soon enough

İş yine başa düştü. Varya atakan bey beni subliminal adam olarak siteden sublimleştirecek her hal. Bende bu işe fazla kafa dalgalandırdığımdan mıdır nedir. c a vs. tonlamalardır arkadaşlar. biliyorsunuz sesler vibrasyonlardan oluşur titreşim yani. Bu stereo kanalların herbirinden gelen sesin tonunu yani notasını verir. Vibrasyon yoğunluğu frekansı birim zaman daki dalgalanmayı verir. b f C A B budur.Ses dalgalarının yükseklik atması ile şiddetini (desibelini) anlatır. Her insanın farklı ses dokusu vardır bu dahada derin mesele şimdilik boş verin.
Dalgalanma hissi nasılmı sağlanıyor. İki kulağada ayrı ton (frekans) veriliyor vede farklı vurş (binaural birate) olarak .MESELA : birine 300 iken diğerine308 falan. Sağ kulağa farklı sol kulağa farklı vuruşta sağlanıyo. budurumda 8 hz lik bi vuruş farkından bunu beynimiz alfa rezonans olarak algılamakta. Daha fazla açıklama isterseniz kuantum fiziği. ses mühendisliği falan işin içine karışıyo. Beyninizi fazla kasmayayım vesselam.
Dinle ney’den duy neler söyler sana, Sızlanır hep ayrılıklardan yana: Kestiler sazlık içinden, der, beni; Dinler, ağlar: Hem kadın, hem er beni.Hasret derdini anlatmak için, ayrılık acılarıyle param parça olmuş bir kalb isterim.
dreamland isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla