Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-02-2009, 10:08 AM   #6 (permalink)
metruksahil
Teğmen

Tesekkür: 3
6 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
metruksahil is an unknown quantity at this point
Thumbs up

İLK ADIMI ATTIM TEBRİKLER :)

Herkese merhaba,
Saat 09:54, normalde bu saatlerde uyuyan ben şimdi kahvaltısını yapmış bilgisayarının başına geçmiş bulunuyorum. Listemde telkinler, kuş cıvıltıları, sırtıma vuran hafif güneş ve biraz yaşlılık biraz gençlik kokan güzel şehrimin manzarası. :) Şair de oldum hadi bakalım :)
Efendim şöyle özetliim olayı,
4. gün gözlerimi açık tutmaya çalışarak saat 11e kadar dayanabildim. Sabahlamıştım. Amacım hiç uyumadan akşamı edip erken uyumaktı ama öğlene doğru dalmışım bi şekilde. Tabi gözlerimi açtığımda saat 6 olmuştu. Uykumu 7 saate düşürebildiğime mi sevinsem o saate kadar uyuduğuma mı üzülsem bilemedim.
5. gün (bugün)
yine sabahladım, ama enerjik hissediyorum kendimi. Uyumadan daha 1 günü devirebilirim ki öyle de yapıcam. Ayrıca bugün bir karar günü de benim için. Kendimle ilgili önemli bir karar aldım. Evden ayrılma kararı. Üniversiteyi okuduğum şehre Eskişehir'e gidip kendime bir iş bulmaya karar verdim. Nasıl olucak bilmiyorum, ama kararımdan çok memnunum. Bilmiyorum belki de bu karar uyanık tutmayı başarabildi verdiği heyecanla ama uyanık kalabilmek müthiş. Güneş ışıklarının böyle saçılıp her yeri aydınlatmasını özlemişim çok.
Bugün için küçük bi not daha: uzun süredir aileme kahvaltı hazırlamamıştım. Bugün bunu da yaptım. :) Normalde bulaşık bile yıkamam da.. :/
Eveet bugün heycanlı bi gün olucak. Bütün arkadaşları, iş ilanı sitelerini haberdar etmem lazım :) Ben Eskişehir'e geliyoruuummmmm... :) Ama önce iş bulmam lazım. :)
metruksahil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla