Kendinizi bu kadar kasmanızı gerçekten anlamsız buluyorum. Telkinleri dinlerken yanlış ya da doğru yoktur. Dinlerken iyi olursanız dinlersiniz, kötü oluyorsanız dinlemezsiniz. Kötü oluyorsanız dinlerken ve dinlemeye devam ediyorsanız bu size göre yanlıştır, bana göre de yanlıştır. Neden kendimi kötü hissettiğim bir şeyi yapmak zorunda kalıyım ki.
listenizden çıkartınca kötü oluyorsanız o zaman neden çıkartıyorsunuz? anlam veremiyorum üzgünüm.
sevgili redflowers dikkat ederseniz çıkarttım önce listemden dedim ve tekrar ekledim dilerseniz yazımı bir daha okuyun nedeni şu burda ki insanlar bizlerden daha tecrübeli ve genelde ilk 3 haftadan yada başka bölümde 1-2 aydan sonra suçlulugu çıkarın arada bir tekrar listenize aktarın demişler bende dogal olarak böyle konulara yabancı oldugumdan işin uzmanlarının verecegi tavsiyelere göre hareket ediyorum ayrıcı iyi oluyorsanız dinlersiniz kötü oluyorsanız dinlemezsiniz derken bu sitede uzun süredir varsınız gözlemlediğim kadarıyla telkinleri dinleyenlerin bazılarında baş agrısı mide bulantısı vs vs seyler oldugu zamanda dogaldır beyin tepki veriyor yada faydasını görmeye başlamışsınız gb açıklamalar yapılıyor bakın simdiye kadar hiç bu sitede tereddüt yaşamıyorken hatta pazar günü gidecegim semineri sabırsızlıkla bekliyorken sayenizde inanın kafam karıştı şimdi madem ben kötü oluyorsam başım agrıyorsa vs vs bırakmam gerekiyorsa buna ben karar veriyorsam işin uzmanıymışım gb sorulan sorulardan da rahatsızlık duyuyorsanız ve rahatsızlık veriyorsak üzgünüm o zaman bende size anlam veremiyorum |