Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2009, 08:40 AM   #56 (permalink)
SinanATASOY
Teğmen

SinanATASOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 193
137 Mesajinıza toplam 995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud of

Ücret bütçene göre fazla gelmiş olabilir ancak alacağının değeri bu ücretle biçilemez.. Misal Kuantum dokunuş eğitimi aldım. 250 liraydı fiyatı.. Yazılana kadar kendi içimde bin tane muhakeme kurdum.. Çok pahalı niye böyle falan gibi.. Kursun ilk saatlerinde de bu düşünce hakimdi.. SOnra düşünce geçti.. ikinci günün sonunda 250 değil 2.500 lira olsa değermiş diye düşünüyordum.. Özellikle bu tarz eğitimleri kaçırmamak lazım.. Mümkün olan her yerden kısıp ücreti bir araya getirip katılmak lazım çünkü getirisi gerçekten çok fazla olan eğitimler bu tarz kişisel gelişim eğitimleri.. Ayrıca bu seminerin bir güzelliği daha var ikramları ve içeriği haricinde.. Semineri veren değerli insanlar seminer sonrası burda sonsuz destek veriyorlar aklınızdaki tüm soru işaretlerini giderene kadar.. Hiç bir hizmetin hizmet sonrası bu denli geniş kapsamlı hizmet sonrası desteği olacağını düşünmüyorum..