1 aydır üyeyim herkese merhaba,
hayatım değişti ile tanışalı yaklaşık 1 ay oluyor.bu süre içinde siteyi en ince ayrıntısına kadar incelemeye çalıştım.forumdaki pek çok konuyu okudum.telkinleri ilk günden itibaren dinlemeye başladım.birçok kişi gibi dalgalanmaları,baş ağrısı hatta depresif ve negatif günleri en hat safhada yaşadım.4 hafta sonunda ağrılarım daha hafifledi sayılır.tüm bunlar olurken benim bu sitede ilk dikkatimi çeken mp3 sigara bırakma ile ilgili olandı,hayatımda hiç sigara içmemiş olmama rağmen.çünkü babam için sürekli bir kurtuluş arayan ve araştıran ben bir anda inanılmaz derecede umutlandım ve bu konuyu babamla paylaştım.oda hep istekliydi aslında ama az değil 45 yıllık bir alışkanlık ve günde 2 paket (korkunç bir manzara tabii).konuyu az ve öz olarak kendisine anlatıp ego ve suçluluğu mp3 e yükledim 15 gün bunları dinlemesini sonrada sigara bırakmaya destek mp3 ünü dinlemesini istedim.1. günü akşam 4 sıraları nasıl gidiyor diye merak edip aradığımda duyduğuma inanamadım.babam sabredemeyip sigarayıda beraber dinlemiş ve daha ilk gün etkilerini görmeye başlamış(yaktığı sigarayı kül tablasında unutmak,kokusundan rahatsız olmak gibi durumlar olmuş) ve o saate kadar sadece 5 sigara içmişdi.şimdi aradan 3 hafta geçti sürekli ego,suçluluk ve sigara bırakma telkinini dinliyor.günlük sigara tüketimi 40 adetten 10 adete düştü.bu oran bizim için çok iyi ama sonuçta tamamen bırakması en büyük arzumuz.eminim en yakın zamanda bu bilgiyide sizlerle paylaşacağım.kendimde ve babamda olan değişim ve gelişmeleri zaman içinde açacağım günlükde sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.
tüm üyelere ve ziyaretcilere sevgilerimle. |