Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2009, 02:30 PM   #8 (permalink)
hipnotronik
Teğmen

Tesekkür: 34
20 Mesajinıza toplam 74 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hipnotronik is an unknown quantity at this point
Standart BEN VE MİGREN

Alıntı:
shamanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kendini rahatlatacak çalışmalar yaparsan bir kaç saat içerisinde hiç bir şeyin kalmayabilir...

değişimi onayladığınızı sevgiyle kabul ettiğinizi içsel konuşmalrınızla kendinize hatırlatın..

rahatlatıcı bitki çayları için..

bol su tüketin..

temiz havada bulunmaya çalışın..

bol bol nefes alın..

mutlu olacağınız konulara yoğunlaşın..

yürüyüş .. jimnastik .. v.b etkinliklerde bulunun..

meyve tüketimine ağırlık vererek vejeteryan beslenmeye çalışın..

vücudumuz çok konuşup kendisini dinletmek isteyebilir ama sizde kararlı olduğunuzu gösterip kendi sözünüzü dinletebilirsiniz..

sevgiler..
yaklaşık 10 yıldır migrenim var ve bunun son 7 yılında ağrıların sürekli yükselerek çoğalıyor. migren nedir bilirim hatta her akşam yatmadan bir antimigren alıyorum ve ertesi günü kesinlikle ağrı hissetmiyorum. yaklaşık 7 yıldır sürekli uyguluyorum ama tabi geçmediği zamanlarda oluyor o zaman daha ileri seviyede ilaçlar veya iğne ile tedavi oluyorum.

şimdi gelelim meselenin özüne 2 adet mp3 dinledim. yarım yamalak ve tam 3 gün ağrı çektim. şu an psikolojikman tamamen dipteyim. ayağımın yere basması ile yukarı çıkacağım buna eminim bunun için dua ediyorum umud ediyorum olumlu konuşup olumlu düşünüyorum ayağımın yere basmasını sağlayacak şeyin "tebdili mekanda ferahlık vardır" düşüncesi ile " rızkı için şehir değiştirenin rızkı artar" hadisine istinaden taşınmayla sağlayacağım.

evliyim. eşim ve ben bir elmanın iki yarısı gibiyiz.. 10 yıldan sonra böyle oldu çok şükür... hee bu arada o elmanın benim olan kısmının biraz yendiğini de söylemeyi unutmayayım.. 2 oğlum var biri 7 yaşında ilkokulda 1 i 1 yaşında... yoğun bir hayat tempom var evde 3 erkek olunca onların evin heryerin sorumluluğu bende olunca ve bu arada elimden geldiği kadar eşimin işine yardım ediyorum ...

BU KADAR İŞİN ARASINDA KENDİME VAKİT AYIRAMIYORUM.

BU AĞRILAR SÜRERSE KESİNLİKLE DİNLEYEMEM LÜTFEN KESİN BİR ÇÖZÜM SÖYLERMİSİNİZ BİLİYORSANIZ...
hipnotronik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla