Şükürler olsun ki yarınları umutla karşılıyorum. Duygu ve düşüncelerimi bana yansıtacak olan evrenin gücüne sonsuz güven duyuyorum. İçimdeki umut
geleceği aydınlık kılıyor. Yarın, her şeyin bu günkü gibi mükemmel olacağına inanıyorum. Biliyorum ki olaylar,
benim iyiliğim için güzel sonuçlar üreterek yer alacaklar yaşamımda.
Her, yeni, sonsuz anın değerini biliyor, kaygısız ve koşulsuzca var olana inanıyorum. Bu inancın gücüyle
yarınları umutla karşılıyor ve geleceği sevgi ile kucaklıyorum.
Biliyorum ki kaygılarımızın büyük çoğunluğu asla gerçekleşmiyor. Ve biz,belki de hiç başımıza gelmeyecek
şeyler için günlerce üzülüyoruz. Umudumuzu kaybediyoruz. Enerjimiz tükeniyor ve bu arada yaşam akıp
gidiyor. Çoğunlukla ürettiğimiz kaygılar yaşamımıza olumsuz beklentileri davet ediyor. Böylece korktuğumuz
şeyler karşımıza çıkıyor ve o zaman "Aklıma gelen başıma geldi" diyoruz. Evren, duygu ve düşüncelerimizi
aldığı gibi sonunda bize geri yansıtıyor. Bu nedenle artık beklentilerim hep güzel düşüncelerle dolu.
Uzun süredir evrenin benim için en doğru olan yolu nasılsa göstereceğini, yapmam gerekenin sadece farkındalık
içinde, uyumlu yaşamak olduğunu biliyorum.
Yaradan'a şükürler olsun ki yüreğimdeki umutla isteklerimin bana doğru harakete geçtiğini görüyor ve yarınlara
kendimi huzur içinde bırakıyorum. |