Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-02-2009, 11:51 PM   #14 (permalink)
turunç
Üsteğmen

turunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 423
173 Mesajinıza toplam 1,335 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
turunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to behold
Standart Şükürler olsun ki beni sınırlayan inanç ve alışkanlıklarım giderek azalıyor.

Olumsuz alışkamlıklarım yüzünden çoğu zaman bulunduğum yerde durduğumu fark ettim. Bir adım öteğe gitmeye
korkuyor ve çekiniyordum.Sorgulamadan kabul ettiğim sınırlayıcı inançlarım vardı. Bu nedenle potansiyelimi ortaya
çıkaramadığımı, bu kadar yeter diyerek günü kurtarmaya çalıştığımı gördüm. Bunu anladığımda harakete geçtim.

Artık seçme özgürlüğümü kullanarak değişen dünyada sezgilerimin gücüne de güvenmeyi öğreniyorum. Geçmişte
diğer insanların görüşleri, inançları, alışkanlıkları olupbilinçsizce yaşamımda yer alan ve gelişmeme engel oluşturan
davranışlarımın farkına varıyorum. Bunları üzerimden yüklerimi azaltır gibi atarak hafifliyorum. Beni sınırlayan
alışkanlıklarımın yerine yeni ve güzel alışkanlıklar koymak üzere harakete geçtiğimde yüreğimin ferahladığını hissediyorum.
Biliyorum, bu kolay değil, bir anda gerçekleşmiyor. Yine biliyorum ki eğer uygulamaya devam edersem değişebilirim.

Kendim için en iyi olanı, en iyi ben biliyorum. Başkaları değil! Gerçek benliğimle özgür olarak yol almak istiyorum.

Ünlü heykeltraş Michelangelo'nun "Ben mermer kütlesine bakınca zateniçindeki o muhteşem heykeli görüyorum, yaptığım
tek şey ortaya çıkarmak için ondaki fazlalıkları yontup atmak" dediği gibi, ben de üzerimdeki sınırlamalardan kurtularak
özümdeki o eşsiz varlığa her an biraz daha yaklaştığımı hissediyorum.

Özgürlüğe giden yolculuğum için şükürler olsun.
turunç isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla