Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-2009, 09:49 AM   #244 (permalink)
Pamukk
Binbaşı

Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of

28 Şubat: "Kendini akışa bırak ve daha fazla ruh tarafindan farkedilmeyi, kabul edilmeyi ve yerlerini almalarını bekleyen o krallıkta yerini almak için kendine izin ver. Benim Krallığımın artık yeryüzünde oluşabilmesi için dua ediyorsun, yeryüzünde Benim irademin gerçekleşebilmesi için dua ediyorsun; artık dua etmeyi bırak ve o Krallığa sahip çık. İçinde inanç olmayan dualar boştur. Tüm kalbinle, ruhunla ve aklınla inanarak dua etmelisin ki duaların, her ne olurlarsa olsunlar gerçek ve somut olsun. Ve en ufak bir şüphe duymadan bil ki tüm duaların cevaplanmaktadır. Hiçbir şeyi sınırlama. Benim krallığımda sınır yoktur. Benim Krallığım yeryüzünde oluşuyor ve Benim Krallığımda her şey mümkündür. İnsani sınırlamalarının ve kendinin ötesinde yaşamayı öğren. Benimle birlikte her şeyi gerçekleştirebileceğin o Tanrı'nın diyarında yaşa. Seni güçlendiren ve destekleyen Benim, o nedenle Benim daima seninle birlikte olduğumu bil. Bunun tersi nasıl olabilir ki, Ben zaten sendeyim..."

Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla