selam herkese. bugun telkınlere baslayalı 4 gun oldu.henuz tam anlamıyla bir etki gözlemlemedim ama ruhen kendımı bıraz daha rahat hıssedıyorum.ilk dinlediğimde ürperti korku üşüme gibi şeyler yasadım.forumun bı konusuna da yazmıstım ama hangısı sımdı hatırlamıyorum.ılk dınledıgımde kafamı kaldırıp odaya bakamadım cok korktum.dün gece dınlerken de tıpkı cocuklugumda oldugu gibi yatagın altından bırseyın cıkıp bana uzanacagını dusunup durdum ayaklarımın orda kıpırtılar hıssettım çok korktum:( sonra kendı kendımı rahatlatmaya baska seyler dusunmeye calıstım ve basardım....
telkınlerın arkasındakı seslerı gun gectıkce daha net duymaya basladıgımı farkettım.net derken bastan sona hepsını duymuyorum tabı kı bu mumkun degıl ama ney versıyonlarında nefes bosluklarında duyuroum konusmaları. dun 2 ayrı ses duydugumu farkettım hatta duydugum cumlelerı telkın metınlerıyle karsılastırdım. son anda metınlerın en altındakı cumleyı farkettım ve o duydugum ıkıncı sesın -mutlu ol kısımlarının yanı -telkın boyunca sık sık tekrar edıldıgını okuyunca anladım...bu arada ben uykuyu seven birisiyim.son gunlerde cok halsız bıtkın uyanıyorum ve telkınlerı dınledıgımden berı sankı daha bıtkınlesmeye basladım.uyandıgımda kafamı sepet gıbı hıssedıyorum :D yanı bır agırlık var gıbı.acaba kulaklıkla dınledıgımden mı yoksa sabaha kadar aralıksız caldıgından mı bılemem. hoş zaten kulaklık ben uyuduktan sonra cıkıyo kualgımdan bunu bılıyorum
ama sonucta cıksa da yanı basımda calmaya adevam edıyo yanı sesler cok kısık da olsa gelıyo bana...uzun sure dınledıgım ıcın mı acaba sabah kı bıtkınlıgım ?