Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-03-2009, 04:53 PM   #42 (permalink)
keskin38
Üsteğmen

keskin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to behold

negatif ego; bireyin sınırlarına dinamit koyar orada güç mücadelesi. duyguların olumsuz kullanımı, yapış yapış bağımlı ilişkiler ve yalnızlık vardır.. orada bir türlü büyümeyen yetişkin çocuklar vardır.. orada duygulardan korkmak ve duyguları zayıflık olarak algılamak, saldırganlık ya da aşırı duygusallık, alınganlık. pasif agresif davranışlar vardır..

negatif egosu güçlü kişi.. hyaır demek istediği halde evet der.. evet demek istediği halde sırf karşı çıkmamak adına hayır der.. evetlerde hayırlarda sınırları korumak adına değil… sevilmek ve kabul görmek yada güç mücadelesi ve negatif egonun sahte gücünü kanıtlamak için kullanılır…

bu kısım tam beni anlatıyor...okuduktan sonra farkettım .kendime itiraf edemediğim şeylerin tam da bunlar oldugunu kesfettım.her zaman nerede hata yapıyorum ben derdim ve sonunda buldum..ego guven sucluluk dınlıyorum ve devam ederek kapının tokmagını ıcerıye alacagım ve odama gırenlere ben karar verecegım...hayatımdaki değişiklikleri sabırsızlıkla bekliyorum...teşekkürler...
keskin38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla