Merhaba arkadaşlar,
Pazar günü sizlerle tanışıp ilgilendiğimiz konularda hem bilgilendik hemde pozitif enerjili bir gün yaşadık. Emeği geçen Atakan beye, Abdullah beye, Özlem hanıma, Mümin beye, Belgin hanıma çok teşekkür ediyorum. Hem tekniklerin ne işe yaradıklarını , nasıl kullanabileceğimizi gördük hemde bir çok yeni yüz yeni insan tanıdık.
Çok üzüldüğüm bir konu oldu ama sağ olsun Özlem hanım o güzel yüzü ve enerjisi ile halledebileceğini söyledi. Evet ben taşımı getirmemiştim. Ve benim taşıma uyumlama ve temizlik yapılmadı. Ama Ozlem hn. bize yollayacağı bilgilerle ordaki gibi olmasa bile yapayı öğretecek
Bende seminere gelmeden yaklaşık 2 ay gibi bir süredir telkinleri dinliyordum ve gerçekten bana katkıları olduğunu düşünüyorum. Bu sabah hemen seminerde aldığımız cd yeni versiyonları kopyaladım mp3 me dinlemeye devam ediyorum. Eft yi ise bu akşam ilk uygulama olarak gerçekleştirceğim. Umarım başarılı olurum. Böcek korkusuna karşı. ve Özlem hanımın önerilerini ve ödevlerini de yerine getireceğim.
Değişimleri sizinle paylaşacağım. Hepinize sevgi bulutları yolluyorum. İyiki ordaydım diyorum. |