Merhabalar!
Anlatacağım çok şey olacak zaman içinde sanıyorum ki ancak şimdilik sadece üye olma nedenimi açıklamakla yetineceğim. Çünkü çok ilginç tabir edilen ama bu tür konularda biraz ilgi ve bilgi sahibi olanların gülümseyerek doğal kabul edeceğini bildiğim bir hikayem var.
Çok değil, bundan 3 saat kadar önce deliler gibi ağlayıp "
benim burada ne işim var?! Neden görevinizi yapmıyorsunuz rehberler; Rabb' im sizi bunun için yollamadı mı bana?!" şeklinde haykırıyordum. :) Biraz ürkütücü bir profil çizmiş olabilirim ilk mesajımda belki ama, durum gerçekten de buydu. Daha sonra bir şekilde gözyaşlarım akar vaziyette ancak biraz daha sakinleşmiş bir şekilde internete "yönlendirildim". Bir kaç e- posta, bir iki fıkra okuduktan sonra bir anda kendimi Google' da kendini yenilemek, baştan yaratmakla ilgili bir arayış içinde buldum. Sonra bir forumda sizin linkleri veren birinin mesajıyla karşılaştım, uzantıyı takip edip
hayatimdegisti.com telkinli cd yazdım. O andan beri de buradayım. Bir süre forum mesajlarını okuduktan sonra da ( ego ve suçluluk telkin mp3leri eşliğinde), üye olup hikayemi sizlerle paylaşmak istedim.
Sanırım rehber meleklerim benim için var olduklarını hatırla(tt)dılar, siz ne dersiniz? :)
Ayrıca bilmek istediğim bir diğer konu da şu. Henüz 2 saat gibi bir süre geçmesine rağmen midemdeki hareketlenme ve başımın çeşitli yerlerinde boy gösteren ağrı dalgalanmalarını neye borçluyum? Forum mesajlarında okuduğum şeylerden psikolojik olarak etkilendim mi yoksa telkinler hemen etki mi etmeye başladı? :)
NOT: Bu arada, benim
yetinme şeklim de bu işte
Ayrıca önceliğini para kazanmaya değil de, insanlara yardımcı olmaya adamış site yöneticilerine teşekkür ederim.
Herkese sevgiler. :)