Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2009, 01:54 PM   #9 (permalink)
SinanATASOY
Teğmen

SinanATASOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 193
137 Mesajinıza toplam 995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud of

Emre, eğitime katıldıktan sonra aynı fikirde olmayacağına iddiaya girerim.. Ha ücret dengeleme demişsin.. Emin ol ücretsiz olsa bile çok fazla katılımcı sayısında artış olmaz.. 5 kişi fazladan gelir maksimum.. Nerden mi biliyorum? Organizasyonunun başında bulunduğum bir oluşum var.. Ücretsiz olarak ilk yardım kursu ayarlandı.. Katılımsızlıktan ertelendi.. Sonra ki katılımda içler acısıydı.. Oysa ki bahsettiğim kuruluş bir motosiklet kulübü yani ilk yardıma en çok ihtiyaç duyabilecek insanlar var orda.. Ayrıca üniversite amfisinde verilmiyor seminer.. Ve yine ayrıca bu tip seminerlerde ne kadar az katılımcı olursa katılımcıların göreceği yarar o kadar yüksek olur..