Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2009, 07:07 PM   #7 (permalink)
keskin38
Üsteğmen

keskin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to behold

Ben de aşığım istanbul' a ama hayatıma kattığı insana aşık oldugum kadar değil...
Benim istanbul aşkım ne tarihine ve güzelliğine, ne sokaklarına, ne caddesine...Ben İstanbul' a; o sokaklarında,caddelerinde yürürken yeniden doğmuş gibi hissetmemi sağlayan,her ne kadar da hayatla kavga içinde olsam da hep bir şekilde beni hayatla barıştırmaya çalışan ve bunu başaran, her anımda yanımda olan, ne zaman boşlukta sürüklendiğimi hissetsem elimi sıkıca tutan ve yeniden boşlukta sürüklenme ihtimalimi düşünerek tuttuğu günden beri elimi bırakmayan, ne yapsam beni destekleyen, bana hep ileriye bakmam gerektiğini öğreten, geçmişimi sorgulamayan ve beni suçlamayan o güzel yürekli insanla tanıstıgım için aşığım...
İstanbula gitmeme dolayısıyla da O'nun hayatıma dokunmasına vesile olan ve sadece aynı anne babanın evlatları olduğumuz için abi demek zorunda olduğum şahsa burdan tşkr etmem gerekiyor sanırım...Tşkrler...
Sana ben de aşığım İstanbul ama O'na senden daha çok aşığım...İyi ki ve şükürler olsun ki basmışım o beton kaplı topraklarına...
DAHA İYİ
hissediyorum :)
keskin38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla