03-03-2009, 09:49 PM
|
#250 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| 3 Mart: "Altın Çağda gerçekleşecek harika değişimler için hazırlanmalısın. Eğer o değişimleri kabul eder ve kurutma kağıdının suyu içine çektiği gibi değişimleri içine çekersen, değişimler senin içinde ve çevrende büyük bir huzur ve uyum içinde gerçekleşir. Gereksiz etkilenimler yaşamadan o değişimlerle değiştiğini görecek ve tıpkı bir balığın suyun içinde olduğu kadar doğal bir şekilde sen de onlarla birlikte nefes alıp, onlarla yaşayıp, onlarla ileyleyeceksin. Bir çocuk anaokulundan ilkokula, ilkokuldan orta okula zorluk yaşamadan geçer çünkü, bu adım adım ve kolayca gerçekleşen, her dersi ve düzenlemeyi kabul ederek oluşan bir ilerlemedir. O, anaokulundan orta okula direkt olarak geçemez çünkü o zaman tamamen kafası karışıp kargaşa yaşar. Endişeye kapılma; Ben seni aşırı hızlı ilerletmeyeceğim. Her şey Benim mükemmel zamanlamam dahilindedir."
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |
| |