Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-03-2009, 12:58 AM   #22 (permalink)
hyperviper
Teğmen

hyperviper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 66
21 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hyperviper has a spectacular aura abouthyperviper has a spectacular aura abouthyperviper has a spectacular aura about

Ben kimsenin yazmadığı bir şeyi yazmakla suçlamıyorum, aksine mesajların eleştirdiğim kısımlarını alıntı yaparak yazarım.

Ben psikologlar sadece konuşur ya da edebiyat yapar diye nerede yazmışım gösterir misin? Yok gösteremiyorsan beni suçladığın şeyi sen yapıyor ve yazmadığım şeyleri yazdığımı iddia ediyorsun.

Sen istiyorsun diye psikologların edebiyat fakültesi mezunu olduklarını değiştiremeyiz kusura bakma.

GNC ve SOLGAR vitamin de satar evet ama senin bahsettiğin tabletler söylediğin gibi bitkisel vitamin değil , sarı kantaron; hypericin maddesini içeren bir anti-depresandır, bu örnekte olduğu gibi zaten anti-depresan bir tablet kullanan kişiye verildiğinde beyinde aşırı seratonin üretimine neden olur, yararı değil zararı dokunur. Baş ağrısı, mide ağrıları ve en önemlisi sürekli bir huzursuzluk hissine neden olur. Bu da zaten depresyonda olan kişiyi daha çok yıpratır.

Çayını kaç şekerli içtiğini bile bilmediğin birisine uzmanmışsın gibi ilaç tavsiye edemezsin,

Daha psikolog ve psikiyatr arasındaki farkı bilmiyorsan, insanları ilaç dozu hakkında yönlendiremezsin,

Bilmiyorsan öğrenmek, öğrenmiyorsan susmak, susmuyorsan da cevaplara tahammüllü olmak zorundasın.