[quote=esmas;310922]
"son gunlerde yogunlasmaya calisip istedigim seylerden biri bugun beni hayal kirikligina ugratti.
bu istegim insan iliskileriyle alakali biseydi.
yani manevi biseydi diyebilirim.
gunlerdir diledigim seyin tam tersi bir muamele ile karsilastim bugun.
ve sok oldum. onca yogunlasma cabam, imgelemelerim hepsi bombosmuymus yani deidm.
sanirim henuz kendimi tam anlamiyla kaptiramadim ben bu evren isine.."
Sevgili esmas,
Yazdıklarından çok üzüldüğünü ve bozguna uğramış gibi hissettiğini anlıyorum. Çok istediğin şeyin ters tepmesi üzücü de gerçekten...
Ama madem kendine biraz dışardan bakmayı seçtin, ben de birşeyler söyleyeyim iznin olursa:
İnsan ilişkileri ile ilgili bir şey dilediğini ve günlerdir dilediğinin tam tersi bir muameleyle karşılaştığını belirtmişsin. Bu ne kadar üzücü de olsa, anlamasan ya da anlamak kabul etmek istemesen de, hayrına olan gerçekleşmiştir mutlaka. Buna odaklanır ve kabul edebilirsen acın daha kısa sürede hafifler bence.
Öte yandan işin teknik tarafına gelirsek; Sevgili Shamanic'in bir sözü vardı hoşuma giden: "Hayal kırıklığı yoktur, yanlış hayal vardır" demişti...
Acaba hayalini, niyetini kurarken yanlışlık yapmış olabilir misin? İnsan ilişkileri ile ilgili demişsin ya, ne bileyim başkalarının iradesine müdahale niteliğinde bir şeyler olabilir mi?..
Elde ettiğin sonuç, arzu ettiğin sonuç değilse...
Neyi farklı yaptığında arzuladığın sonucu elde ederdin?
Sen bu deneyimden ne öğrendin?..
Şimdi daha iyisini nasıl yaparsın?..
Cevaplar sende...
Arzun, inancın ve sevginle bundan böyle eminim çok daha iyi yaratımları kendine çekersin.
Geliştiren deneyimlerle, doyumlu sonuçların daim olsun.
Sevgiler...