Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-03-2009, 03:40 AM   #4 (permalink)
GüLüCüK
Teğmen

Tesekkür: 28
15 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
GüLüCüK will become famous soon enoughGüLüCüK will become famous soon enough

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Gülücük

Ne kadar güzel bir nick seçmişsin kendine, çok beğendim. Öncelikle hoşgeldin.

Forumda uygulanabilecek bir çok teknik var. Hepsi ayrı ayrı hedeflere ulaşmak için kullanılabiliyor. Çekim yasasının da bir çok kullanılış şekli var. Senin dediğin gibi iste, inan, hisset ve (istediğin şeye yüklediğin enerjinin o isteğine akarak hayatına hızlı tezahür edebilmesi için) serbest bırak. Serbest bırakmak demek unutmak değil, güvenmektir. Serbest bırakmak bir daha düşünmemek için kendini sıkmak, her düşündüğünde eyvah yanlış yaptım demek değildir.

Serbest bırakmak demek, hedefin her aklına geldiğinde 'o şu anda bana doğru geliyor, ben ona sahibim' diyebilmek ve bu sürece güvenebilmektir. Serbest bırakmak demek endişeye mahal vermemek demektir. Hedefine elbette sıkıca sarıl, ama gerçekleşeceğine olan inancını koru, sürece güven, ve bırak yüklediğin enerji hedefine doğru akıp sizi ortak paydada buluştursun.

Sevgiler.
Hoşbuldum! :)
Açıklaman için çok teşekkür ederim bir türlü netleştiremediğim buydu işte. Bazı yerlerde isteyin unutun deyince "serbestlik" kafamı karıştırmıştı. Dediğin gibi bu kadar sık tekrarlayarak acaba yanlış mı yapıyorum diye ikileme düşmüştüm. O halde şüpheleri, nasıl'ları, ya olmazsa'ları bırakıp inandığımıza sımsıkı sarılarak geçirdiğimiz süreç bu. Kaldığım yerden devam demek ki.. İpi çekiyorum, yolda ve ulaştığında paylaşmak için sabırsızlanıyorum hatta o an bunları yazarkenki halim bile gözümün önünde :)
-ve Nickime rastladığınızda bi' kerecik gülümseyip hakkını veresiniz diye seçtim..

Alıntı:
Merto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Değerli gülücük,

Yazını okurken farkettiğim bir kaç yere dikkatini çekmek istedim belki çalıştığın konularda faydasını görmene yarar.

İlki "elbet bir şekilde olacağına inancım tam" cümlesi ile "iki büyük sorunum var" cümlesinin birlikte kullanılması.
Olacağına inancın olan bir şeyi hala büyük sorun olarak tanımlamaya devam edersen çelişki yaratırsın, önce zihninde sonra bilinçaltında......

İkinci bir nokta var ki bu da; sıralamalarla ilgili benim görüşüm;
İnan - İste - Hisset - Aklına geldikçe istediğin sonucu almış olduğundan dolayı teşekkür et!

Ve tabii ki belirlediğin hedeflerine net tarihler koyman, bu hedeflere giderken hangi yolları izlemek istediğini belirlemen, belkide en önemlisi bu konularda -sonuca bağlı kalmadan- gereken eylemleri yapmak üzere harakete geçmen....

Sevgiler
Öncelikle sağolun ilgilendiğiniz için :)

Sorun diye yazdım haklısınız çelişkili oldu ama zihnimde çözülmekte olan sorunlarım olarak canlandırıyorum, ilk zamanlar gerçekten zordu herşeyin yeni olduğu o ilk -ne yapsam? herşey bitti artık.- zamanları. şöyle de birşey var ki hala sorunlar bunun aksini söylersem kandırmaca olucak sanki? Dediğim gibi çözülme aşamasında olan sorunlarım bunlar..Böyle tanımlayınca bana da daha net geldi? :)

...Aklına geldikçe istediğin sonucu almış olduğundan dolayı teşekkür et!...
Evet bunu asla atlamıyorum. Zaten her zaman şükretmeyi seven ve sık sık dile getiren biriydim. Çekim yasasıyla ilgilenmeye başladığımdan beri daha fazla farkındalıkla yapmaya başladım bunu..
Tarihler demişsiniz? sanırım bunu sınava uyarlama şansım yok, mâlum düzen ortada. Peki ilişkim konusunda bunu nasıl uygulayabilirim? Beklenti ve kısıtlama şekline getirmeden yapabilir miyim?
GüLüCüK isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla