Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-03-2009, 12:24 PM   #29 (permalink)
kayrasu
Teğmen

kayrasu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 710
76 Mesajinıza toplam 553 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kayrasu is a jewel in the roughkayrasu is a jewel in the roughkayrasu is a jewel in the roughkayrasu is a jewel in the rough

20 yıldır iş hayatındayım net su meslegim var diyemiyecegim büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum ama ön muhasebe işine baktım,büyük bir gazetenin santral oparetörlüğünü yaptım, sekreterlik yaptım, ev yemekleri lokantasına servis elemanı olarak girdim ardından mutfaga aşcı olarak geçtim ordan kasayı da bana bıraktıklarını gördüm bir müddet sonra bir baktım lokanta benim ta ki patronum kalp krizi geçirene kadar sonra kapanmak zorunda kaldı dükkan gerçi işletmeciligini sen yap devredelim dedi ama o zaman bu siteyi keşfetmemişdim kendime güven duyamadım kabul etmedim sonra 6-7 ay işsizlik ve 8 aydır yeni bir iş yerindeyim burda da ne yaptıgımı anlamadım önce yemek çay dediler iyi dedim ama son 3-4 aydır mutfaga giremiyorum bile yazışmalar bende, ihale dosyaları hazırlama bende gelir gider olayları bende insanlarla irtibata geçme bende galiba ne iş olsa yaparım abi derler ya öyle demeliyim degil mi meslegime
kayrasu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla