Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-03-2009, 05:58 PM   #48 (permalink)
YESHAPPY
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold

Bu konuyu cevaplamak için emek vermişsin ,içeriğinden anlaşılıyor.Çok teşekkür ederim. Sorduğun sorular acayip zorladı beni, kendime zorla cevap aramaya başladım.
kursa başladım;fakat kurs bitti ve iyi bir kurs değildi,bilgisayar eksikliği de cabası...Ücretsiz bir yerdi sonuçta.Kursa başlarken Nisan'da bununla ilgili bir işim olacak dedim herkese.İnanmadılar.Hadi bakalım dedim görürsünüz o zaman:) Bitti kurs, çok bir şey katmadı bana açıkçası,başladığımdan daha ilerde değilim.Bir iş yerinde çalışmaya inandırmıştım kendimi kursa başladığım sıralar.Şimdi bir ofiste çalışmaktan ziyade evimde yapmak istiyorum bu işi.Cesaretlendirmem lazım kendimi işin yayınlama aşamasını net öğrenmem lazım.İstediğim kesinlikle Web Tasarımcısı olmak bu hayatımın bi bölümünün amacı;ama zaman belirleyemiyorum ya da belirlemek mi istemiyorum nedir?Niye belirlemek istemiyorum dediğimde tekrar başa dönüyorum gereken donanım yok.-E başla donanmaya o zaman - işte yaparım bi ara...Başa sar başa sar:):) (Donanımdan kastım:işin tekniği.Flashta daha bilgili olmak,netten yayınlama konusunda kimsede yardım almadan yapmak.Yani müşteri ben resimlerde şu efekti gördüm yapabilir misin dediğinde evet yaparım ben bunu diyebilmek vs vs) ama zorluyorum şu an kendimi zaman koyuyorum Nisan'dan sonra net olarak bu işin için daha donanımlı olmaya başlıcam Nisana kadar başka bir hedefim var çünkü.
Belki de dediğin gibi gözümü karartıp ufak da olsa suya girmeliyim
Ertelemek hiç kazandırmadı :)
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla