Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-03-2009, 06:32 PM   #110 (permalink)
aysegul_tirtil
Yüzbaşı

aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future

nihayet yazmaya fırsat bulabıldım benım için cok anlamlı bir semınerdı hem bildiklerimi pekiştirdim hemde sevgili arkadaslarımla hasret gıderdım.

belgının hersey yolunda gitsin diye nasıl kendını paraladıgını gözlerımle gördüm canım benım sayesınde semınerı huzur içinde dinledik.Onu cok sevıyorum.bazen anlasılamıyor ama dünya tatlısıdır.Cevizinde kabugu serttır ama içi cok güzeldir.
Atakan'a.Abdullah'a,Mumın'e sonsuz tesekkurler.

Yasal06 ve cipralex ve ablası birebir sohbet etme fırsatı buldugum arkadaslarım.Oldukça enerjik bir masaydı bizimki onların sayesınde
aaaa peacemakerı unutuyodum cok keyıflıydı sohbetı.

Shamanıcım senı özledım keske daha cok sohbet etme fırsatımız olsaydı.Hersey cok güzeldi.Şimdiden hepinizi özledım.
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla