04-03-2009, 09:06 PM
|
#4 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Sevgili Murat kardeşim. Mesajını gülümseyerek okudum. Sen hiç çok güzel bir kızın yanında sevgili olarak gezen, tipsiz diye tabir ettiğimiz erkekler görmüyor musun etrafında. Ben çok görüyorum. Adam 40 yaşında, kız 20 li yaşlarda ve güzel. Adamın saçı bile yok üstelik şişman. Bu durumun tersi de olabilir tabi. Çok yakışıklı bir erkeğin yanında da bakımsız, çirkin kızlar görebiliyoruz. Sence bu tiple mi alakalı bir olay. Buraya resim de koymuşun. Biz burda hepimiz toplanıp sen çok karizma ve yakışıklısın da desek sen buna inanmazsın bence. Sanırım, sana istediğin bir kızın, sen çok yakışıklısın demesini istiyorsun. Belki yakışıklı olduğunda dikkat çekeceğini ilgi göreceğini düşünüyor olabilirsin. Ama bu kendine olan güveninle alakalı. Bir insanın, güzel ya da yakışıklı olup olmadığı da göreceli aslında. Her insan kendine bakınca güzel ya da yakışıklı olur. Uykudan kalktığında mesela kimse güzel ya da karizma değildir.super Senin, psikoloğa gitmene gerek yok bence.Sosyal gruplara katılabilirsin, yeni arkadaşlıklar edinebilirsin. Burada da telkinleri dinle. Kendine güven, Sosyal fobi ve sosyallik arttırıcı yı da eklersen listene, sorun yavaş yavaş düzelecektir.super Sağlıcakla... |
| |