merhabalar.. bence buradaki sorun çirkinlik değil, kendini sevmenle alakalı..aynaya bakttığında kendinden nefret etmen bunu gösteriyor..sen bu bedeninde yaşıyorsun ve bunu değiştirmeye çalışmak ya da herhangi yakışıklı birine benzemek yerine kabullensen kendini.. bak dikkat et bu yazıyı okurken şu anda nefes alıyorsun.. bu demektir ki yaşamn devam ediyor.. buraya kim ne yazarsa yazsın sen aynı bedende nefes alıp vermeye devam edeceksin.. şükret ki bir bedenin var ve hala nefes alıp veriyorsun kendini sevdiğinde nefes laıp verm bile sana bir mucize gibi görünecek ki öyledir de zaten.. ben de kendimi çirkin bulurdum eskiden sonra dedim ki ben başkalarıyla kendimi kıyaslarken yaşamımı kaçırıyorum.. 25 yılımı böyle geçirmişim hep başkalrına bakıp aa ne güzel diyerek ve kendime bakıp aa ne çirkinim diyerek..ne kazandın diye sor..hiç kocaman bir hiç.. ben bu dünyaya güzel olmak için yani sadece yüz güzelliğine sahip olmak için gönderilmiş olamam.. farklı yetilerimiz ve sorumluluklarımız var bizim.. telkinleri dinlemekle başla işe.. siteyi inceleyip kendine yakın gelen olumlamaları da yapabilirsin.. benim nasıl aştığımı sorarsan bunların çok etkisi oldu.. bir artı daha var.. kendime bir amaç seçtim ben, insanlara yardımcı olmak mesela.. bunun için hep dua ettm, karşıma iyilik yapa fırsatları çıkarsın diye.. sonra karşıma hep iyilik fırsatları çıktı.. ve ben kendimi sevmeye başladım.. dedim ki bak ben işe yarıyorum güzel olduğumu dşünmesem bile bi işe yaradığım için insalar beni seeviyor.. önce böyle başladım ama sonra gerisi geldi, artık ben kendimi seviyorum, şu anda sahip olduğum bedenimle hem de.. ayrıca kız arkadaşının olması için yakışıklı olman gerekmiyor.. o insanla aynı frekansta olman gerekiyor..
sadece bu işte.. hadi kalk aynaya baka bakalım, sorular sor kendine.. ben bu dünyaya yakışıklı olmaya mı geldim de ? insanlardan onay almak yerine kendime onay versem ne olur de? bi sürü soru çıkacaktır karşına..umarım atlatırsın bunu.. sevgiler..
__________________ ..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı.. |