murat selamlar.
bilmeni isterim ki çirkin yada güzel ayrımı bize daha evvelden öğretildiği için buna göre bir değerlendirme yapıyoruz.
eğer böyle bir ayrımı bilmeseydik adı anılan iki durumdan birine kendimizi yakıştırmazdık.
nasıl ki balıklar soğuk suda ölme riskinin fazla olduğunu bilmiyorlar.
nasıl ki arılar normal şartlar altında uçamayacağını bilmiyorlar.
ama ne balıklar soğuk su da ölüyor ne de arılar uçamıyor.
öncelikle şunu bilmeni isterim ki herşey içimizde saklı yani bizde... sen hangi kritere göre kendini çirkin yada karizmatik bulmuyıorsun.
richart gere a göre? ...
andy garcia ya göre? ...
brad pitt e göre?...
şunu unutmamanı isterim; senden ve hatta herkesten bir tane var.
bu sebeple kendini nasıl hissettiğin önemli ki burada çekim yasası gibi konulardan da bahsediyoruz. nedir bu çekim yasası? benzer benzeri çeker.
bu sebeple iyi düşünmek ve dünyaya güzel gözlerle bakmak ön şartımız. ve en birinci tercihimiz.
kendini kötü hissettiren durumları bir kağıda yaz ve kendine sor. "bunlar olmasaydı kendimi nasıl hissederdim?" diye. sorular soruları ve cevapları doğuracak.
birde; bugünümüzü, dün düşündüklerimiz oluşturuyor. ve bu hep böyle devam etti. bu bağlamda; bugün düşündüklerimizi yarın yaşayacağız kanısına varırız. dolayısıyla yarın için en büyük yatırımı bugün yapmalıyız. sonuçta bu sitede bulunabilecek envayi çeşit bilgi ve gelişim konsu var.
en güzeli atakan bey milyonlarca insanın bir ton paraya satın aldıkları ürünlerin türkçesini ücretsiz bir şekilde biz sunuyor. ki bu insanlık adına yapılmış çok iyi birşey. kendisine buradan bir kere daha teşekkür etmek istiyorum. telkinlerin faydasını çok etkili bir şekilde kısa vadede aldım ve hala almaya devam ediyorum. sende telkinleri dinle. suçluluk ve egodan başla. ilerleyen günlerde etkiler gözle görülür biçimde sonuç verecektir.
sitemizde kitaplar bölümünde okumuş olduğumuz kitaplardan paylaşımlarımız bulunuyor. oralardan da bilgi edinebilirsin.
şimdilik bu kadar daha sonra yine yazarım.
görüşmek üzere.
mutlu günler.
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |