Dostum ben kızların yakışıklılarla takıldığını düşünmüyorum...Senin de bunu bildiğini biliyorum :) çünkü hepimiz demişizdir bu kızın bunanla ne işi var diye vs. bunu ilk olarak söyliyeyim...
tam olarak anlayamadığım bir nokta var sen suratına mı üzülüyorsun yoksa kız arkadaşı edinemediğin için mi?
Şimdi acaba ne yazsamda bu çocuk biraz motive olsun yada pollyanacılık yapmak gibi bir düşüncem yok hiç bir şekilde ne süsleme yapmam sözlerimde hiçbir şekilde beyaz yalanlar söylemem...yani yazarken nesnel olacağımdan şüphen olmasın...Ben konuya biraz derinden girmek istiyorum... ilk olarak sorununun temellerininden bir tespit edelim ve sana haksız olduğunu kanıtlarıyla sunalım :)
İlk olarak bence yanlış bir düşünce frekansındasın,fake,gerçek olmayan bir düşünce frekansı veya olumsuz bir placebo etkisi...bunu şöyle açıklayayım,eğer gerçekten tipsiz olduğunu düşünseydin resmini paylaşmazdın bizimle,çünkü çirkin olduğunu düşünenler(dikkat et düşündürülenler demiyorum)resimlerini paylaşmazlar...Suratımı kimse görmesin derler...Asosyal bir yaşam sürerler...
Oysa sen bize resmini gösteriyorsun,sosyalsin(yanılmıyorsan tiyatrocuyum demiştin),espiri filan yaparım diyosun...Şimdi acaba neden böyle düşünüyorsun ona gelelim...yüzlerce sebebden 1 tanesi veya birkaçtanesi olabilir ama bence uğraşın gereği(performans sanatları) belki senin zamanında çok etkilemiş birisi(brad pitt gibi)olabilir,veya yakışıklı adam tiyatrocu olurmu yakışıklı adam çıkıp artist olur gibi akla sığmayacak derecede saçma sözlerden bi tanesi(ben duydum da oyüzden:)) veya televizyonda görüyoruz pek yeteneği olmayan sadece şive ve görünüşünden dolayı hit olan sahne oyuncularından etkilenmiş olabilirsin...acaba insanlar benim tipime mi gülüyo gibi düşünmüş olabilrsin
Şimdi şöyle diyebilirsin yok ben bu anlattıklarını düşünmedim ne saçmalıyorsun :) bence bunun olması için senin düşünmene gerek yok zaten bilinçaltının düşünmesi yeterli...Ben senin tipsiz olduğunu düşünüyormuyum?hayır...ama sen düşünüyorsun çünkü bilinçaltına yakışıklı sözcüğü deneyimletilmedi...Sürekli kendini telkinlemelisin...Ben kendimi çok beğeniyorum de 21 gün boyunca aklına geldiği her an...ve de siteyi biraz sürekli takip edersen aslında yanlış anlama ama düşüncenin ne kadar saçma olduğunu sende anlayacaksın çünkü bende anlamsız şeyler yazmıştım kendim hakkında belli bir psikolojik kademeye ulaştıktan sonra şimdi ne kadar saçma işlerle kafa takmışım diyorum kendi kendime:) umarım anlatmak istediğimi anlamışsındır,özet olarak dış dünyaya odaklanarak hiçbişey değiştiremezsin ama iç dünyaya odaklanarak ve zihnine yaptıklarınla görüp görebileceğin tüm insanları yönetirsin,hayatı bilgisayar oyunuymuş gibi oynarsın...Bu söylediklerim sana muhtemelen çok fantastik geliyor ama dostum ben seni tanımıyorum ve muhtemelen birbirimizi hiç görmiyeceğiz ben yoluma devam edicem sen yoluna devam edeceksin bana inan yada inanma ikisinde de sen haklısın son cümlemi gece yatakta biraz düşünmeni öneririm acaba neden ikisinde de ben haklıyım diye? Son olarak Tüm zamanların en akıllı adamının,insanlığa en yararlı insanın,ölümünden sonra özel izinle beyni yerinden çıkartılıp normal bir inasandan beyin hücreleri%70 daha falza gelişmiş olduğu görülen birisinin sözünü paylaşmak istiyorum
Bazı çocuklar zamanını kadınları anlamaya çalışmakla geçirirler,ben de görecelik kanunu - Albert Einstein
__________________ -Want 2wi N- ÖNYARGILARI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN DAHA DA ZORDUR - PROF.DR ALBERT EINSTEIN |