Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2009, 12:16 AM   #20 (permalink)
murat_10009
Teğmen

Tesekkür: 1
34 Mesajinıza toplam 210 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
murat_10009 is an unknown quantity at this point

eeth haklısın bunların farkındayım ben yakıskılı oldugumu düsünmedigim için özguvenim yok bu yuzden kız arkdasım yok korkuyrum cunku bundan dolayı ıstemycekler beni bu yuzden sırf hayatım hep keskelerle pişmanlıklarla dolud artık pişman keske kelimelrini cıkarmak istyrum hayatımdan mutlu olmak ıstıyrum diyorum telkinlemeye olumu dusunmeye calısyrum ama iç sesin iç sesi diyorki hayır bu yalannnn sen yakkıslı degilsin kandırma kendini basaramazsın bunlardan nefret diyorum ve ben morallensemde aynaya baktıgımda diyorum ki nasıl bi yuzun var ki cirkinsin yada yakısklı degilsin burda ama cım show yapmak değil yanlıs anlamayın beni sadcee sizlerirn öykülerin arsına kendi öykümü katmak istiyorum basarımı öykumu belki atacagım kafamdan bunla ve bilmem kac ayt sonra guleceg,im ama simdi öle durumdayımki sanki hep böle kalcakmısıwsm gibi geliyor ben inanyrumki yakıslı olsaydaım cok farklı olurdum ama degiştrmycem tek sey bu ne yazaıkkıi am bunu basarbilcekmyiym bilmiyrum
murat_10009 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla