Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2009, 12:37 PM   #174 (permalink)
dygblmz
Teğmen

Tesekkür: 10
47 Mesajinıza toplam 353 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dygblmz is just really nicedygblmz is just really nicedygblmz is just really nicedygblmz is just really nicedygblmz is just really nice
Standart ...

mrb ben sitenize yeni üye oldum..kafama yatan çok düşünceler var burda..kişisel gelişim pozitif düüşünme benm ilgi alanım..ama işin teorik kısmına ihtiyacm var gördüğüm kadarıyla.. telkinlern kendi içimizde bi çok şeyi değiştirmesinin garip bi mucize olduğu gibi..ben bunu ilk defa duyuyorum..somutlaştırılmış düşünceler,durumlar var burda..telkinler gibi..sorularm olacak..telkinlrn günde 10 saatten fazla dinlenmesinn bi zararı olabilir mi? dün başladm ve şuanda sizin de dediğiniz gibi suçluluk ve ego güçlendirici telk. dinliorm 1 hafta böle devam edecek daha sonra ihtiyacm olanlara geçecem..listeme ekleme yapacam yani..ekleme yaparken dinlediğim diğer 2 telkini çıkarmalımıyım?bi de telkinleri dinlemeye başladığm an başım çok ağrıo geçmio ama uykumu getirdi dün gece sabah uyandğma yine aynı baş ağrısı?garip sesler duydum yatarken bi bayann ağlayarak nefes alıp verişi bi an kendim sandm paronayak oldm ya..garip şeler hissediorm daha ilk günden..özel olarak yardımcı olmanınzı istiorm..ilgilenirseniz sevinirim..ii çalışmalar..
dygblmz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla