06-03-2009, 02:06 PM
|
#2 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Esen' cim bu yaşadıkların çok normal, tecrübeyle sabit.
Arınmalara başladığımız zaman negatif egomuz işin ciddiyetinin farkına varır ve son kozlarını oynamaya başlar. Genelde son gücüyle iş başına geldiği için biraz kuvvetli hisler, olumsuzluklar yaşaman normaldir. Ama güzel olan tarafı geçici olmasıdır :)
Bu zamanlarda kendine ve yaptığın şeylere kötü anlamlar yüklemektense (yapamadım, başaramadım gibi ) olaylara dışarıdan bakman çok çok çok faydalıdır. Anlamlar yüklemeden içinden gelen hisleri olumsuz olsalar bile yaşaman gerek. Evet hayatımızı güzelleştirmeye çalışıyoruz fakat, kötü hislerimiz tamamen bizlerden gidiyor mu - elbette hayır. Zaman zaman dönüyorlar ama eskisi kadar etkilemıyorlar, en büyük farkı bu.
Eğer bu dönemi refah içinde, geçici olduğunu ve negatif egonun bir oyunu olduğunu bilerek atlatırsan ileride etkilerini daha az ve farkındalıkla yaşarsın canım benim.
Bu zamanlarda kendine biraz zaman ayır, sevdiğin şeyleri yap, uzan yat dinlen, gezip dolaşmaya çık, kendine vitamin salataları hazırla meyvelerden oluşan... Ama her ne olursa olsun kendinin yanında olduğunu ve kendini her ne olursa sevmekten vazgeçmeyeceğini belirt kendine.
Bizler hep yanındayız, ihtiyacın olduğu her an
Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |