55 doğru..25 yanlış.. hatırlayamdıklarımıda salladım hiç boş bırakmadım nede olsa 4 yanlışın bi doğruyu götürmediği bi dönemdi:)))
bu arada ben 85 doğumluyum..55 doğru beni,cevap kısmındaki yazılanların söylediği gibi" klasik standart ,ortalama" biri olmaktan daha yukarılara çıkarıyor umarım:))
bu arada bazı hatırladığım reklamlar var onları paylaşmak istiyorum..bir tanesi "eve gitmek istiyorum banyo yapmak istiyorummmm:)"sözleriyle şofben reklamıydı:) meşhur olan,"yakalayın yeşil ışığı hesaplı parlak bulaşığı".. birde "ooooo dağ gibi bulaşık...(adam soradı kadına)nasıl becerdin?dırıt dı dıt dıt (böyle bi müzik girerdi araya:)nasıl becerdin?mintaxla canım mintaxla bende yıkarım mintaxla:)) yazarken çok güldüm yaaa:) birde altı şimdiki plaj ayakkabıları gibi plastik süngerden terliklerimiz vardı üzeri çapraz rengarenk lastikli hatırlyanlar mutlaka olacaktır.. elvan hiç içmedim ama fruko ile gofret favorimdi.. onbin baloncuk yuttum:)))diede reklamı vardı... küçül kız plajda şişenin içine giredi :))birde tombilerin içinden paketin üzerindeki gibi ağzı burnu gözü olan oyuncak tombi çıkacak diye az beklemedim.. susam sokağını ise sırf bigün kırpık sepetinden ayrılırda boyunu posunu görürüm merakıyla izledim:)))) şimdilik yeter aklıma geldikçe paylaşırım:)) yazının sonu 90 lara kaçmaya başladı:))))))))))