Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2009, 08:31 PM   #6 (permalink)
aysegul_tirtil
Yüzbaşı

aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future

Alıntı:
esen27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu soruları kenmdime sorup cevabını sizlerle paylaşacağım
gelgitleri yşadığımın farkındayım ama nasıl çıkacağımı bilmiyordum şu anda kendimle tekrar
yüzleşmem lazım
farkına vardım inanıyorum verdiğniz bilgileri uygulayıp tekrar enerji ve mutlak gücüme kavuşacağım.
kendimle yüzleşince yaşadıklarımı sizlerle paylamak üzere
paylaşım ve yardımlarınız size büyük bir ışık olarak dönmesi dileğiyle saygılar

sevgili esen,

sende benim başlarda düştügüm hataya düşmüşsün gibi geldi bana:)refleks haline gelmiş aman olumsuz düsünüyorum panigi benim için cok zor geçen bir süreç olmustu.

canım bu kazanman gereken bir savaş degil olumsuz düsüncelerde senin onlarında saygı ve sevgıne ihtiyacı var.sen onları görmezden geldikçe sana geldiklerinde arkanı dönüp olumlama yaptıkça onlar sana kendilerini göstermek için daha da güçleneceklerdir.sev bakalım onları emın ol senın sevgını aldıklarında senı rahat bırakacaklardır.nolursun savasma onlarla onlar düşmanın degil.

sevgiler
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla