yusufun kuyusu demek öyle bir durumdayımki içinden cıkmayırum yani kendim cabalyrum ama yağ teneksine düşmüş sinek gibi hep ordayım problememim dış görünüşümü kafama takmam cirkinm yada değilsem bile yakısıklı degiğlim bu yuzden eksik yasıyrum gibi geliyor karsı cinsle ilşkde hayatta iletişde cabalıyrum ama olmayınca tekrar dönuyrm eski halime ve yoruldum artık sizleri sıktıgım için özür dilerim amacım burda yok hayır canım çirkin eğlisin demeniz falan değil amacım bundan kurtlumak ama yapamıyrum ve zaman o kdaar cabuk geciyorki ben 10 yıl sonra böle olmak istemyrum cok eksiğim var hayat anlamında düzeltemiyrum kendimi bu yollardan farklı sekilde gecenlerden sadce akıl danısmak istiyrum dedgim gibi olumlama fallan yapma kitaplar okuma bunları yyapırum yolunuda biiilyrum belki ama iç sesim ne kadar demeye calıssada yok cirkin değilsin die olumla için amam diger iç ses bastıyr bunu ve anlayamıyrum cözemiyrum kenidimi ben neyim kimim geriye döndügümde hep pişmanlık dolu hep yapmak isteyip dae sırf dıs görünusum altında ezildigim için özgüven kaybından dolayı yapamadım ve böle devam ediyor insanları etkilemek sadce karsı cins için değil hani derler ya bir ortama girince özguven dolu kendinden emin insan die öyle olmak istyrum ve yakısklı olmadıgım için bunlar olmadgını dusunyrum ama bunun aksi örnekler görünce bendeki problem baskamı diyrum ve yanıtlayamıyrum cevap verdiginz için cok minnetearım gercekten ama cıkamyrum bu durumdan |