Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2009, 09:34 PM   #64 (permalink)
keskin38
Üsteğmen

keskin38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to beholdkeskin38 is a splendid one to behold

Merhabalar bugun sizlerle tanısmamın 10.günü.10 gundur hıc ara vermeden her gun dınledım telkinleri.ego , sucluluk , kendıne guven ( ney,new age.sanat ) ve bazen de araya ertelemeyi bırak, zınde uyanma ekledım.gun ıcınde ortalama 8 saat ve gece telefonumun sarjı bıtene kadar :) dinliyorum.acaba abarttım mı bilmiyorum ama acayip alıskanlık yaptı bende.dinlemediğim zaman bir seyler eksıkmıs gıbı gelıyo.yalnız hala bıtkın uyanmalarım devam ediyo.tek fark dınlemeye baslamadan evvel 12 de uykum gelırdı sımdı 1,5 tan evvel yatamıyorum.uykum gelmedıgı halde -uyumak zorunda oldugum için-yatıyorum.öğretmen oldugum için malum sabah 8,5 mesai baslıyo.8 ceyrek de zor acıyorum gözlerimi.defalarca alarm calmasına ragmen duymuyorum.e 15 dk da derse yetısmem gerektıgı ıcın apar topar gıdıyorum.miniklerim bu aralar sabahları sınıfa her gırdıgımde saskın saskın bakıyolar
e tabı şiş gözlü,bitkin bir ögretmen değildim ben.ne oluyo bana anlamıs degılım.okugum kadarıyla kılo verme telkını erken uyanmayı saglıyormus fakat ben zayıfım ya kılo verırsem
bugun milli eğitimdeki şef e sitemizi tavsıye ettım ınsallah uye olur ve onun da hayatının degısmesıne vesile olmus oluruz ...

Bu arada soylemeden gecemeyecegım telkınlere basladıgımdan berı daha olumlu dusunceler sardı zıhnımı.bu tabı cevreme de yansıyor ve ben bu durumdan gayet memnunum.
DAHA İYİ
hissediyorum :)
keskin38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla